Uncategorized

Advent

Nos tudom, már elég rég írtam 🙂 Na meg még azt se sikerült eldöntenem, hogy főzős/sütős blogom lesz, vagy  valami más. Azt hiszem inkább olyan vegyes. Ami épp eszembe jut, amit épp kedvem lesz  megírni. Egyelőre még mindig a kreatívkodás a fő téma, csak most nem volt szükségem a konyhára. Pontosabban az ollót a konyhából hoztam be, de azt hiszem ennek nem sok jelentősége van 🙂
Mint már korábban is említettem, igen fórumfüggő vagyok. Aminek sok negatív de még több pozitív oldala is van 🙂 A negatív csupán annyi, hogy más dolgoktól veszem el az időt, de ez még talán belefér 🙂 A pozitív (az egyik a sok közül) ismételten a lányok millió meg egy ötlete, amiért nem győzök nekik hálálkodni 🙂 Időm végülis jelenleg még rengeteg (de véges), de valahogy sose kapott el a gépszíj, nem vagyok az a fajta, aki pepecsel, ragaszt, varr, rajzol…. Aztán a sok ötletet olvasva tegnap megszállt az ihlet, bár este még nem körvonalazódott rendesen. Mindenesetre találtam a kamrában műanyag poharakat, amik a nyári kerti partiról megmaradtak. Bár lehet h. Tesómék hozták, ha esetleg rájönne, majd kifizetem neki az árát :):):) Szóval ez volt a kiindulás, aztán fogalmam sem volt mivel és hogyan vonjam be. Este még alufóliába csomagoltam, de az valami borzalom volt, nem is részletezném, de ebből is látható, hogy tényleg nem értek az ilyen fajta dolgokhoz :))) És akkor reggel úgy döntöttem addig nem nyugszom, amíg nem találok megoldást. És lám, találtam, mégpedig egy csomó megmaradt kisebb-nagyobb darab csomagolópapír formájában. Ezeket szépen összeszedtem és elkezdtem becsomagolni a pohárkákat. A végeredmény: 24 karácsonyiba csomagolt partikellék felfűzve. Már csak helyet kell találni neki, mert a tervezett tv fölötti rész keskenynek bizonyul, nem fér el. Majd apával kiokoskodjuk, meg azt is, hogy mik kerüljenek bele. Pár ötlet már van, de 24 még nincs 🙂 Szóval nov. 30-ig mindennek meg kell lennie, hogy 1-jével indulhasson a visszaszámlálás.
És akkor a fotók a még fel nem szerelt Adventi Naptárról… (ha belekerült az ajándék majd szalmaszálakkal v. valami dekorációs anyaggal letakarom, hogy ne lássa előre a következő napot) Na tényleg jöjjön a fotó:

Vélemény, hozzászólás?