Pékáru Pizza Sós falatok

Pizza csónak

Mert vannak napok, amikor egyszerűen jó, ha csak előkapunk egy adag tésztát a hűtőből, megpakoljuk mindenféle finomsággal és megsütjük….
És ebben segít nekünk a Tante Fanny!

Adósotok vagyok kedves Pihe-követők! Mégpedig nagyon….

Először is elnézést kell kérjek, hogy kicsit kivontam magam a forgalomból, de a suli miatt, amit ugye meló mellett “űzök” kissé megcsappant a szabad kapacitásaim száma. 🙂 Remélem majd tudlak titeket kárpótolni, mert a blog nem tervezi, hogy eltűnik a süllyesztőben, hisz az életem egy része lett az évek alatt.

Adósotok vagyok még egy hatalmas köszönettel is! Ugyanis a Tante Fanny receptversenyét NEKTEK köszönhetően, 205 szavazattal megnyertem! Annyira jók vagytok, hogy tényleg nem győzök elég hálás lenni Nektek! Szerintem TI vagytok a legjobbak, köszönöm!

Adósotok vagyok egy beszámolóval is, hisz olyan sokan drukkoltatok nekem a suli miatt. 🙂 Jelentem végeztem. Mármint nem örökre, hanem az első félévvel a hatból. 🙂 Szóval már csak 5x ennyi van hátra… 🙂 És panaszra sem lehet okom, mert csak 1 hármasom, 2 négyesem lett, és 6 db ötösöm. Úgyhogy jobb lett, mint azt valaha reméltem. Úgyhogy most boldogság van, és 3 hónap pihi, már amennyire pihinek mondható az, hogy dolgozom. 🙂 🙂 🙂 De ne legyünk telhetetlenek ugyebár…. 🙂

Köszönetet kell mondanom a Tante Fanny-nak, először is azért, hogy egyáltalán vannak, másodszor azért, hogy szuper termékeket forgalmaznak, harmadszor azért, mert felkértek már többször is játékra, amiken én mindig örömmel vettem részt, negyedszer pedig azért, mert időnként meglepnek ajándékokkal. Én pedig nőből vagyok, és mindig tudok örülni az ajándéknak. 🙂

Nekik köszönhetően volt szerencsém most kipróbálni az ÚJ TÉSZTÁIKAT, vagyis első körben a TÖNKÖLY BÚZÁBÓL készült PIZZATÉSZTÁT, de figyel még a hűtőben TÖNKÖLYÖS LEVELES TÉSZTA és KEREK PIZZATÉSZTA is. Nagyon finom, kellemesen puha a tészta és ráadásul igazán könnyű vele dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy keresni fogom a boltok polcain, és része lesz az életünknek.

PIZZA CSÓNAK
Hozzávalók

1 csomag Tante Fanny tönkölyös pizzatészta (400 gr)
6 púpos ek tejföl
sonka
kolbász
6 db újhagyma
2 paradicsom
reszelt sajt

A pizzatésztát kicsomagoljuk, kitekerjük. Keresztben elfelezzük, majd 3 nagyjából egyenlő négyzetet/téglalapot vágunk. A négyzeteket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, 2-2 sarkukat összecsípjük, hogy csónakot formázzunk. Minden csónakot megkenünk 1-1 ek tejföllel (pizzaszósszal is kenhetitek), majd belepakoljuk a feldarabolt finomságokat. Én a gyerekeknek sonkásat készítettem, 1 csónakba 2 szelet sonka került és megszórtam reszelt sajttal. A miénkbe került házi kolbász, újhagyma és paradicsom felkarikázni, majd szintén reszelt sajt a tetejére.

Forró, 210 fokra előmelegített sütőbe téve kb. 15 perc alatt szép ropogósra sütjük. Aprított petrezselyemmel szórtam meg a tetejét.

Kövess Facebook-on, vagy Instagramon, keresd HahoPihe Konyháját!

Az oldalt a Receptneked.hu támogatja!