Érdekességek Játék

*** Játék! Játék! Játék! ***

gifi

Ünneplésre bármikor lehet alkalmat keríteni, de most még keresni se kellett nagyon, hisz minden adott ahhoz, hogy örömködjünk! 🙂 Kezdjük például azzal, hogy 2010. novemberében, azaz egészen pontosan 4 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy blogot kezdek vezetni. Céltalanul, saját szórakoztatásra, amolyan receptgyűjteményként. Hogy azóta kinőtte magát ennyire a dolog, az részben nektek köszönhető! Tehát evidens, hogy veletek ünnepelek… de ha ez önmagában nem lenne elég, akkor mondom, mi van még. Például az, hogy számomra is hihetetlen néha, de bizony 5000-en lettünk Facebook-on! 🙂 Ami irdatlan nagy szám, főleg ha azt vesszük, hogy kerek 1 évvel ezelőtt 78-an voltunk… És mert három a magyar igazság, bizony van egy harmadik indok is, amiért boldog vagyok, mégpedig, hogy beindult a Kekszműhely. A Facebook-on a minap több mint duplájára nőtt a követők száma, épp visszaszámoltam, hogy vajon mikor kiálthatom, hogy hurrá, 500-an lettünk, de mire gép közelébe kerültem, már “vészesen” közelített az 1000, és el is értük, sőt mára már jóval meg is haladtuk!!! Pedig csak idén júliusban indult útjára azzal a céllal, hogy a kekszek számtalan fajtáját megismertessem veletek. A családom ugyanis őrült módon keksz-rajongó, és ha megtehetem, akkor szívesen sütöm magam a fémdobozba való falatokat.

És van még egy ráadás…. ez nem más, mint a Karácsony. Ami vészesen közeleg, és lassan lázas készülődésbe kezdünk mindannyian. A nyeremények pedig remélhetőleg segítségetekre lesznek ebben…

Hát akkor ünnepeljünk! 🙂 Általában a szülinapos kap ajándékot, most mégis fordul a kocka…. Ami nem teljesen igaz, mert az elmúlt évek során nagyon sok szépet kaptam tőletek, levelek, hozzászólások, szavazás formájában, sőt sokan játszotok velem a Te + Én + 3 hozzávaló játékban, és süttök, főztök, fotóztok, ügyesen és lelkesen. Amit én nagyon szeretek. Úgyhogy szeretnélek titeket megajándékozni.

A játék menetét és leírását kérlek olvassátok el pontosan, mert a játékban csak az vehet részt, aki minden kritériumnak megfelel.

N Y E R E M É N Y J Á T É K ! ! !

2 játékot hirdetek meg, azaz 2 nyereménycsomagot, 2 nyertest fogok kisorsolni a határidő lejártával. Bárki nevezhet mindkét játékra egyszerre, de csak 1 csomagot nyerhet meg! Ha a véletlen úgy hozná, hogy az első játék nyertesét sorsolom ki a második játéknál is, akkor ott újrasorsolás lesz.

A játék kezdete: 2014. november 12. 18.00

I. számú nyeremény

DSCF4221_2

A csomag tartalma:
1 db 4 részes Cucina szett
(habverő, szilikon ecset, kenőlapát, mérőpohár)
1 db műanyag perec kiszúró forma
2 db fém sütikiszúró forma (harang, csillag)
1 csomag muffin papír (100 db)
1 tábla Bonbonetti áfonyás étcsokoládé

A feladat egyszerű, 3 kérdésre kell válaszolni. A válaszokat e-mailben várom, a hahopihekonyhaja@gmail.com címre! Sorsolás alapján dől el, hogy az ajándékcsomag kihez kerül.

Kérdések:

1. A blogon szerepel 2 “zöldséget” tartalmazó brownie. Melyik ez a 2 zöldség? /Segítség/
2. Hány részt forgattunk le a Babapercek műsorba? /Segítség/
3. Melyik volt a legelső megjelent recept a Kekszműhely blogon 2014. júliusában? /Segítség/ – Használjátok az ARCHÍVUMOT a jobb oldali sávban!

II. számú nyeremény

DSCF4215_2

A csomag tartalma:
1 db 4 részes Cucina szett
(habverő, szilikon ecset, kenőlapát, mérőpohár)
1 db 3 részes virág kiszúró forma
(marcipánhoz, de kekszekhez is jó)
1 db szilikon bonbonforma
2 db fém sütikiszúró forma
(hóember, fenyőfa)
1 tábla Bonbonetti áfonyás étcsokoládé

Ezért egy picit már “dolgozni” is kell, azonban itt is sorsolás útján dől el, hogy kié lesz a nyeremény.

Feladat: keress egy számodra szimpatikus receptet a blogról, készítsd el, fotózd le, és küldd el nekem a hahopihekonyhaja@gmail.com címre a blogon lévő bejegyzés linkjével együtt! Némi módosítás megengedett a recepten, nem kell kőbe vésve tartani minden momentumot, készítheted egészségesebben, más liszttel, cukor nélkül, stb., de mindenképp olyan recept legyen a kiindulási alap, ami nálam megtalálható. Azok, akik eddig is rendszeresen próbálgatták a recepteket a blogról, esetleg le is fotózták, most nyert ügyük van, mert elküldhetik nekem. 🙂 De a többieknek is van bőven idejük, süssetek, főzzetek, fotózzatok, és induljatok a nyereményért! /Nem várok profi fotókat, tehát ne tartson vissza senkit az, hogy nincs jó fényképezőgépe. Egy a fontos, hogy lássam, elkészítetted./

Játék vége: 2014. november 29. (szombat) 23:59:59

Sorsolás és eredményhirdetés: 2014. november 30.

Postázást CSAK magyarországi címre vállalok!!!

Ez a bejegyzés fog frissülni a nyertesek nevével, a bejegyzés legelejére fogom beírni, tehát itt keressétek! Akik a HahoPihe Konyhája Facebook oldalt is követik, azok ott is látni fogják a sorsolás eredményét, illetve a nyertesekkel felveszem a kapcsolatot a megadott e-mail címen is.
Amennyiben a nyertes  nem jelentkezik 3 napon belül (december 3-a éjfélig), abban az esetben új nyertest sorsolok. Ennek az az oka, hogy nagyon szeretném, hogy az ajándékok még az ünnepek előtt megérkezzenek a nyerteshez, tehát ha játszol, kérlek nagyon figyelj, hogy ha te vagy a szerencsés nyertes, jelentkezz!

Köszönöm, ha hírét viszed a játéknak, és megosztod… 🙂

A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és azzal összefüggésbe nem hozható!

Játékra fel!

Vélemény, hozzászólás?