Pirítósra kenve pástétom, húsok mellé kínálva ízletes saláta! 😉 5 perces finomság
Fogyókúrázóknak is szuper joghurttal (most én is azzal készítettem), de aki kicsit “zamatosabban” szereti, annak mehet bele a tejföl, sőt ha nem veti meg, egy kis majonézt is elbír még. 😉
5 perc alatt kikeverhető, tökéletes húsok mellé is, vagy egyszerűen pirítósra kenve.
Hozzávalók
sárgarépa
só
bors
fokhagyma
sajt
joghurt/tejföl
majonéz
(opcionális)
A répát tisztítsuk meg, majd kis lyukú reszelőn reszeljük le. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Keverjünk bele reszelt sajtot, majd egy kevés joghurtot/tejfölt. Épp annyit, hogy összekeverve a répa pont felvegye, és egy pástétom szerű krémet kapjunk. Kevés majonézt is adhatunk hozzá, ha szeretjük. 😉
Facebook-on is megtalálsz, gyere és csatlakozz! 😉
Több ezer recept között böngészhetsz már a Receptneked oldalán! 😉