Olivabogyó is és feta sajt is már jó ideje figyel a hűtőben. Valamit kellett kezdeni vele 🙂 Egyik kedvenc efféle recept(em) Bonnie-tól (alias Anita, nekem ő a Muffinos-barátnőm 🙂 , mert rengeteg féle muffin receptje van) származik. Én nagyon szeretem, első sorban az íze miatt, másod sorban pedig mert nagyon hamar kész van. Ez esetben kár is fecsérelni a szót, merthogy időm sincs.
Ja és persze fotózásban (is) van még mit fejlődnöm :))) De egyszer biztos belejövök 🙂
A száraz hozzávalókat összekeverjük, beledobjuk a feldarabolt olivát, fetát (ez esetben paradicsomot is kockáztam bele), a nedves hozzávalókat is összekeverjük, majd ezt a száraz részhez öntjük, jól elkeverjük, muffin sütőben kb. 160 fokon készre sütjük.
🙂 Hé, a te fotód sokkal jobb, mint az enyém! :))
Na most látom csak, h. írtál….Kölcsönadjam a fotót? :)(de látod, rendi vagyok, mert hirdetem az oldaladat:)